Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Operaatio lastenhuone

Meillä lastenhuoneessa vasta asustelee tuo 2,5v neitokainen. Poitsu nukkuu vielä onnellisena mein makkarissa. No, neidin huoneessa on hänen sänky (Ikean Sundvik) ja 16lokeroinen Expedit.

Eilisiltana löysin sit neidin kolmanneks ylimmältä hyllyltä jumissa, joten turvallisuus syistä expedit saa lähteä. Nyt tässä zoomailen jotain säilytysjärjestelmää neidin huoneeseen ja pohdinnan alla Trofast-sarja. Siinä ei olisi hyllyjä mitä pitkin neiti pääsisi kiipeilemään ja laatikoita, missä voisi laluja säilyttää. Nyt vain pohditaan että millainen ja montako laatikkoa, ehkä jopa hyllyjä. Toki tuonne mein neidin huoneeseen voisi laittaa poikittain tuon 8lokeroisen expeditin, mut sit tulee ongelmaksi että mihin nämä olohuoneen tavarat työntää.

Eilen oli mukava päivä! Vietettiin päivä mummolassa. Kerättiin loputkin viinimarjat puskista pois (tuli yhteensä 10litraa), syötiin oman maan pottua ja grillattiin pihvejä, jälkiruuaksi sitten oman maan vadelmia ja vanilijajäätelö. Poikakin sai syödä sormin perunaa vieressä kun me muut söimme pihviä. Myös puoliteut vadelmat oli suurta herkkua. Illalla kun saimme lapset nukkumaan aloimme miehen kanssa katsomaan True Bloodia, no hups! Se olikin jo puol 1 ennenkuin nukkumaan pääsi.

Tänään ehkä mennään keräämään vadelmia pakkaseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti