Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

vauva-aika alkaa olla takanapäin

Niin se vaan koitti hetki, että päiväkotipäätös kolahti postiluukusta. Niin alkaa äitiysloma käymään vähiin, muutama viikko vielä. Nyt vieläkun töitä saisi jostain, niin elämä helpottuisi huomattavasti. Olen jopa kunnalle ilmoittanut haluni työskennellä perhepäivähoitajana. Tässä nyt on valmis ottamaan työtä kun työtä vastaan, ei auta nirsoilla ja kotihoidontuelle ei ole varaa jäädä. Tuntuu vaan hölmölle ottaa pk-paikka vastaan kun kumpikin ollaan vielä työttömiä, mutta sitä kun ei tiedä koska se työkutsu tulee, kumpikin kovin töitä haetaan.

Minimies on 8,5kk, 5hammasta, kävelee tukea vasten, seisoo hetkittäin ilman tukea, ensimäisen askeleen ottanut ilman tukea. Paino jantterilla oli 9220g ja pituutta 73,5cm. Hyvin kasvaa poika kotiruualla, eikä tietoakaan, että olisi sihtikurkku. Huvikseni vertailin (lapsiahan ei saisi koskaan vertailla keskennään, mut teinpä silti niin) neitiä ja poitsua, jätkä 2kk "edellä" kehityksestä, kun mitä neiti oli vauvana.

Niinhän siinä sitten kävi, että poika muutti siskonsa kanssa samaan huoneeseen nukkumaan. Ainakin neidin elämää helpotti kun sai kaverin samaan huoneeseen. Vielä kun saisi pojan vierotettua yömaidosta, niin elämä olisi vieläkin helpompaa.

                                        Tässä kuva lastenhuoneen oveltaEi kommentteja:

Lähetä kommentti