Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Päätösten alkuvuosi

Nyt se on sit päätetty et syksylä lähden opiskelemaan uuden ammatin itselleni.

Laitoshuoltajan koulutus kutsuu minua. Ollut nyt hetken aikaa sellainen fiilis et tää 24/7 lastenhoitaminen on melkosen raskasta ja siihen päälle vielä uhmat ja puheterapiat ja viittoma opettelut, ei vaan oikein meinaa virta riittää. Aamulla hoidat omat lapset, viet ne päiväkotiin, sit menen töihin hoitamaan toisten lapsia, haen mat lapset päväkodista ja vietän niiden kanssa illan ja taas sama homma alusta. Hatunnosto niille joiden pääkoppa kestää näitä ruuhkavuosia ja työnä asten hoitoa. Tiedän et laikkareil on kysyntää työrintamalla, joten omaehtoisena opiskeluna ei talouskaan romahda ihan täysin.

Tätä päätöstä en kyllä kadu yhtään. voin sitten myöhemmin palata lastenhoidon pariin jos siivoaminen alkaa kyllästyttämään. Opiskelut omaehtoisena aikuispuolella kestää max.1,5 vuotta, joten nyt on hyvä sauma opiskella uusi ammatti.

Valintoja tehdessä pyörittelin mielessä sosionomin opintoja, mutta päätin että niitä ehdin katselemaan kyllä sitten myöhemminkin. Nyt vaakakupissa painoi oma jaksaminen eniten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti