Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Arjen tohinaa ja luonnon antimia

Niin taas viikko vierähti taloutta pyörittäes, viime viikko oli miehellä iltavuoroviikko ja se kyllä näkyi mein perheessä. Neiti oli kärttynen kun ampiainen ja purki isi-ikävänsä meikäläiseen kiukutteluna ja uhmaamisena. Onneksi perjantai olikin sit miehellä vapaata ja sai itse hieman hengähtää.

Viime viikolla saapui neidin harja. Tangle Teezer magic flowerpot. Nerokas harja!!! Nyt hiustenharja on oikesti mukavaa, ei enään tappeluita ja huutamista että saa prinsessa takkutukan hiukset selviksi, nykyään hiusten harjaaminen tehdään monesti päivässä, koska se on kivaa. Olihan se pakko itsekkin kokeilla ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä!

Viikonloppuna tuli nautittua luonnonantimien keräämisestä, 7litraa viinimarjoja pakkasessa odottamassa että saa mehumaijan ostettua ja mehustettua ne (pensaaseen jäi vielä kypsymään marjaa) ja 1litra mustikkaa. Kova on hinku päästä metsään keräämään lisää mustikkaa ja vadelmaa, kunhan ne kypsyvät. Perjantaina hakemaan mansikoita pakastimeen, saa sitten talvella syödä luonnon antimia. Tälläisiä pöhelöitä kun ollaan ja nautitaan luonnossa liikkumisesta, toivon todella että myös lapset oppivat nauttimaan siitä ja oppivat arvostamaan luontoa.

Pikku-Ukko se päätti sitten tänä aamuna lähteä konttaamaan, ei tosin pitkää matkaa, mutta kuitenkin. Olihan se odotettavissakin kun siskonsa lähti konttaamaan myös 6kk ikäseinä. Kovin on poitsu ylöspäin suuntaamassa, milloin kipeää sitteriin ja milloin kiikkuu missäkin polvilteen. Mihin miun vauva katoaa? Turhan kova on kiirus näil lapsukaisilla, ainakin jos miulta kysytään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti