Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Hampaita ja koiranruokaa

Olihan vaikea eilisilta. Mini huuti naamapunasena, ei auttanut mikään, annettiin panadolia, annettiin maitoa, silitettiin, taputettiin pepulle.. Oli pakko ottaa jo pieni tauko nukutuksessa ja mies jäi hyssyttää poikaa. Kun palasin makkariin siel miun elämäni miehet makas kaikukkain sängyssä, toinen tyytyväisenä maitua söi. Pian uni voitti, Pikku-Ukko omaan sänkyyn ja itse pää tyynyyn. Tänään mennyt vain kylmiä hedelmäsoseita ja maitoa.

Tänään mennyt päivä hyvin. Harvinaisen pirteä olo, lapset nukkuivat kumpikin yhtäaikaa päiväunia ja mie sain siivottua huushollia. Äsken soi puhelin ja tuli ilmotus et koirille olis taas tullut ruokaa. Kyllä toi MHB-NEU on sit ihmeellistä ruokaa. Anilla karva kiiltää ja se on ruvennut leikkimään (mitä ei aiemmin ole tapahtunut). Joan sekakarva on vaalentunut, pidentynyt ja turkki on ihanan pehmeä.. En vaihda tota ruokaa ikinä pois. Koirat on niin timmissä kunnossa et huh! Ei turhaa pöhötystä kun turha neste poistunut ja suolistossa ei turhaa shaibaa ole.

Huomenna olis tiedossa pakkaamista. Pitää pakata kaikkien 4ihmisen tavarat ja auto täyteen tavaraa. Huh! Onneks mies on varastomies ja osaa pakata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti