Deviliin Maailma

Deviliin Maailma

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Reissu pohjoseen

Keskiviikko 3.7
Koirat hoitoon ja tavaroiden pakkaamista

Torstai 4.7
Herätys klo.5, lapset ylös ja ruokintaan, tavarat kyytiin ja autoon. Mie ja muksut appiukon kämpälle muutamaks tuntia kun mies teki viel muutaman tunnin töitä. 11.30 Lähdettiin Lempäälästä liikenteeseen. Edessä oli 692km matka pohjoseen. Matkaa taitettiin lasten ehdoilla, pysähdyttiin kun tarve tuli ja kaffetta tankattiin Jyväskylässä, Viitasaarel vain vessatauko, Vaskikelloilla ruoka tauko, Oulussa miehen siskon luona sit pidempi ja isompi tauko ja siitä matkaa jatkettiin vielä illan päälle Tervolaan. Toki meni yli puolen yön ennenkuin lapset saatiin nukkumaan.

Perajntai 5.7
Päivä alkoi surullisin fiiliksin, Isopapan hautajaiset. Hautajaiset meni muutamaa kommellusta vaille hyvin, Neiti lahjottiin karkkirasialla istumaan kirkossa nätisti ja poitsu istui tyytyväisenä sylissä. Kukkien laskun jälkeen mies vei miut ja lapset nukkumaan majapaikalle (miehen veljen tykö), jonkin aikaa nukuttua lähdimme tapaamaan liki 90vuotiasta isomummoa, mutta neiti oli niin kiukkunen kun unet jäi kesken, et jäi tapaaminen lyhyeksi. No miehen kanssa keksittiin siitä vielä lähteä illan tullen Haaparannalla käymään. Sieltä selvittyä loppuilta meni sit lasten nukuttamisen ja kalastamisen merkeissä.

Lauantai 6.7
Mies esitteli miulle ja muksuille kotikyläänsä ja missä kaikkialla on lapsuuttaan viettänyt. Haettiin myös rieskaa hyvä nippu kotiin :D Siitä sitten päiväunille kun alkoi lapset käymään ylikierroksilla. Sillä välin mies oli lähtenyt veljensä kanssa kalaan ja sain vasta myöhemmin kuulla että ovat yön yli kalassa. Vetäsin kyl koko hernepellon nokkaani ja sen ilmeisemmin huomasi myös neiti koska nukuttaminen kesti 3h, siinä välissä neiti ehti tehdä  vaikka ja mitä ilkeyksiä. No lopulta sain neidin nukkumaan ja pääsin itsekkin nukkumaan

Sunnuntai 7.7
Kotiin lähtö päivä
Mies tuli 11 aikaan kalasta, siitä alkoi auton pakkailu ja "isäntäperheen" hyvästely. Ensimäinen pysähdys isomummon luona, tällä kertaa paremmalla menestyksellä lasten kanssa. Seuraava etappi kemi ja anoppila. Seuraava etappi Pulkkila ja vaipanvaihdos, sit levähdyspaikalla ruoka-tauko, kahvitauko Hirvaskankaalla.. Jämsän jälkeen alkoi neiti kitisemään takapenkillä, ennen Orivettä alkoi sit oksennusrumba. 3vaatekertaa ja 3pysähdystä. Lopulta neiti nukahti ilman vaatteita. Lempäälään asti neiti sit nukkui ja siitä eteenpäin istuin väärinpäin apparin paikalla ja silitin neitiä et oli rauhassa. Lopulta päästiin koettelemusten jälkeen kotiin ja toki siinä meni hetki et sai neidin vähän syömään ja kummatkin lapset nukkumaan ja sit vielä itse pääs nukkumaan.

Maanantai 8.7
Aamusta soitto lääkärille et katsoovatten likan korvat, puhtaat olivat, siitä sit 2,5km kävelyä hakemaan koirat hoidosta toiset 2,5km kotiin ja nyt pyykkihuoltoa edessä ihan urakalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti